Gezondere leefstijl, fysiek en mentaal fitter en sterker, preventief gezond en vitaal. De drie elementen: beweging, voeding en rust geeft het lichaam de balans die het nodig heeft.
FIT in LIFE Center

FIT in LIFE Center Sport&Lifestylecoaching

Gezondere leefstijl, fysiek en mentaal fitter en sterker, preventief gezond en vitaal. De drie elementen: beweging, voeding en rust geeft het lichaam de balans die het nodig heeft.

Uniek is het complete leefstijlpakket op maat die geheel individueel afgestemd is op de klant met het te behalen doel. Na het Intakegesprek volgt er een uitgebreid verslag met een voedingsanalyse, adviezen en aanbevelingen, een weekoverzicht en een trainingsschema om direct op te starten. Lees verder

Healthy Lifestyle Arrangement, is een kortdurend traject en is ook via de website te reserveren. Wat is passend? Wil je meer rust ervaren dmv een mindfulness methode, een lager vetpercentage en in shape, ben je aan het herstellen en wil je weer fit zijn, ga je extra trainen voor een sportdoel, heb je meer uitdaging nodig in de training, ondersteuning om jezelf te zijn of je verder te kunnen ontplooien?!

Lees verder

FIT in LIFE voor Bedrijven, Werkgever en werknemers

Vitaliteit en gezondheid is voor zowel de werkgever als voor de werknemers belangrijk, een wezenlijk onderdeel van het bedrijfsbeleid. Een concreet stappenplan is noodzakelijk. De focus op preventie is essentieel, de mogelijkheden zijn divers.

Lees verder artikel preventieve gezondheid.

Healthy Challenge In da House!

Speciaal voor Bedrijven heeft FIT in LIFE een Uniek programma op het gebied van FIT, gezond, productief en vitaal. Informatiesessies en workshops met coaching om het veranderingsproces voor Managers en Teams te begeleiden. De connectie met elkaar te verhogen om tot betere prestaties te komen en succesvol te zijn. De sessies en workshops vinden plaats in het Bedrijf en zijn geheel op maat.

 

Healthy Retreat aan Zee!

Dagsessie Sport-event voor Bedrijven die inspelen op de trend gezond, productief en vitaal. Hierin aandacht voor het verbeteren van de workflow, prestaties en Teamspirit. Energie, motivatie en vooral inspiratie. Het event is geheel op maat.

Een vergadering of bijeenkomst buiten de deur, dan is er de mogelijkheid om na afloop een extra sportiviteit te ondernemen voor beweging, energie en inspiratie. Geeft motivatie, verbondenheid en de juiste mindset.

 

Neem contact op en ga voor het beste resultaat!