Lifestyle Arrangementen

Kies één van de Lifestyle arrangementen om de gezondheid en het fit zijn te bevorderen. Preventief de vitaliteit te behouden of extra aan de slag te gaan met jouw welbevinden. Een kort coachtraject waarin snelle resultaten zijn te behalen. Aandacht voor voeding opgenomen in een weekoverzicht en herstel na het sporten. Balans, uithoudingsvermogen en kracht is dat waar je aan werkt. Een positieve mindset en klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Deze Lifestyle Arrangementen zijn ook geschikt voor Bedrijven, werkgever en werknemers. In de vorm van een workshop, evenement lezing of clinic. Geeft extra impuls aan de samenwerking binnen het bedrijf. Gezamenlijk streven naar een gezond en vitale leefstijl en meer motivatie en prestatie op de werkvloer.

Healthy it is!

Er zijn diverse thema’s waaruit je kunt kiezen:

FIT & Slank: Extra in je kracht staan en te werken aan een gezonder en vitaal lichaam. Met een voeding analyse, diverse adviezen, coachsessies en een weekprogramma op maat. Snel effectiviteit en het resultaat is eindelijk die broek weer aan kunnen en in die bikini shinen in de zomermaanden of als je op vakantie gaat.

FIT & Anti-stress: Opnieuw werkzaamheden kunnen hervatten en je goed te voelen kost tijd. Maar met dit arrangement worden jouw klachten, of je tegen een burn-out aan zit – vreselijk gestrest bent of moet herstellen? stap voor stap inzichtelijk gemaakt. Wat eerst ingewikkeld was kun je overzien en nieuwe uitdagingen staan op je te wachten.

FIT & Voeding: Nieuwe impuls aan je lichaam geven. Informatie over voeding, de stofwisseling en het eetpatroon worden doorgenomen. Welke positieve veranderingen kun je teweegbrengen om gezonder en vitaler te leven, je goed te voelen en de fitheid te behouden. Bewustwording over dat wat je eet is het uitgangspunt.

FIT & Herstel: Na ziekte herstellen. Met de juiste aandacht weer vertrouwen in je lichaam krijgen. Langzaamaan de kracht terugvinden maar ook werken aan uithoudingsvermogen en om een goed eetpatroon aan te houden. Geheel op maat een effectieve verantwoorde methode om het herstelproces te activeren en te bevorderen.

Mediteraans eten