AquaFIT & TriFIT

AquaFitness, een workout in het water waarbij alle spiergroepen met verschillende oefeningen intensief worden getraind. De weerstand van het water helpt de spieren nog sterker worden zonder overbelasting op spieren en gewrichten. De conditie wordt snel verbeterd alsook het uithoudingsvermogen om andere sporten te ondersteunen zoals hardlopen. Extra kracht zetten, explosiviteit en snelheid maken in het water is een echte uitdaging.

De Aqualessen worden gegeven in ondiep of diep water met behulp van diverse materialen om de weerstand van het water optimaal te benutten.
AquaFitness is een verzamelnaam voor de verschillende sporten die je in het water kunt beoefenen: AquaRobics, AquaJogging, AquaPower, AquaCombat, AquaBalance enzovoort.

Aqua FIT en Borstcrawl training

Is de Borstcrawl niet helemaal goed qua techniek of zou je het graag willen leren reserveer dan een les en train samen de basis voor een goede Borstcrawl dmv de Aqua FIT training. Met verschillende materialen en oefeningen leer je beter de ademhaling te beheersen, het lichaam in balans te houden en snelheid te maken.Tri FIT

Een Triathlon is een combinatieduursport of multisport. De sporten zwemmen (Borstcrawl), fietsen (racefiets) en hardlopen. Je traint op uithoudings_ en doorzettingsvermogen, techniek en snelheid dmv interval_ en duurtrainingen en de koppeltraining. Een echte uitdaging als je wilt starten met deze drie disciplines en het prestatievermogen wilt verbeteren en de basis wilt leggen voor een race. Bij FIT in LIFE train je voor een eerste Triathlon, dat kan 1/8 (achtste/sprint) zijn of 1/16 (kwart/Olympische) afstand. Je leert de basisregels, krijgt een trainingsschema en je traint wissels. Je kunt in een groep trainen (max. 10) of personal trainingen reserveren. We gaan voor de Finish!