Healthy Retreat Noordwijk aan Zee

Healthy Retreat Noordwijk aan Zee

Bedrijfs-Teambuilding? Wat dacht je van een Healthy Retreat Arrangement in badplaats Noordwijk aan Zee? Bezoek Azzurro Wellness voor een Sport-groepstraining onder begeleiding van een Coach en Trainer, met keuze uit diverse sportactiviteiten, geheel op maat vanaf 10 personen.

Je kunt terecht als team van een bedrijf uit verschillende Business sectoren met alle aandacht voor het gezamenlijke gestelde doel. Voorop staat een Gezonde Leefstijl! Duurzame inzetbaarheid en Vitaliteit! Kom tot nieuwe Inzichten, een verbeterde samenwerking en leer elkaar kennen in een andere omgeving. Na een vergadering weer opladen reserveer dan direct een heerlijk Sport-Arrangement bij FIT in LIFE die deze Healthy Retreat tot in de puntjes verzorgd.

Van Circuit-training, Spinning/RPM Training tot een AquaFitness. Mindfulness voor Body en Mind is ook een aanrader. Een Workshop “Gezond en Fit”, een lezing over gezondheid en voeding – een leerzaam event -, behoort tot de mogelijkheden. Een FIT-walk over strand en duin met een Poweryoga, met op de achtergrond het ruisen van de zee, wordt volop gereserveerd.

Dus kies een sportieve activiteit en daarna voor optimale ontspanning in de Wellness of op een fijn terras van een Beachclub wat het zo heerlijk vertoeven maakt met de voeten in het zand, totdat de zon ondergaat! Super gemotiveerde werknemers afterwards tot op de werkvloer. Bevlogenheid en het werkgeluk is daar.

Maak een afspraak om het één en ander te bespreken.