Verwachtingen

In de Lifestyle arrangementen worden de problemen op leefstijl gebied behandeld, bijvoorbeeld: in een training, het sporten of bij inspanning, jouw eetpatroon, de algemene leefstijl, in de werkzaamheden, stress klachten en zelfs in ontspanning en de rust vinden.

Het kan een mix zijn van problemen, waarvan je niet eens bewust bent op het moment dat je de stap hebt gezet, om een verandering aan te brengen voor gezonder, fitter en zorgen voor jezelf. Emoties en angsten of uit evenwicht zijn spelen vaak een rol waardoor het niet allemaal van de grond komt. De verwachtingen zijn dan te hoog of er spelen andere factoren mee.

Daarom is begeleiding van belang om te onderzoeken welke stap je eerst moet nemen en is zeker effectief. In een coachtraject kun je pas echt naar je doel werken. Haal het beste uit jezelf zowel fysiek als mentaal.

In Balans en ontspannen door het leven gaan, zeker te weten wat je allemaal kunt, dan is dat met een aantal sessies te realiseren. Een beetje mindfulness, een vleugje meer zelfvertrouwen is dat wat voorbijkomt. Handvatten om goed naar jezelf te luisteren en prioriteiten te stellen. Mental coaching kun je inzetten om sportprestaties neer te zetten of juist meer te presteren on the job, talenten te ontwikkelen en meer bewustwording te creëren.

Ook alleen analyses en adviezen! Maak een afspraak voor een intakegesprek.