WINTER FIT-CHALLENGE

Enkele kilo’s kwijtraken in 8 weken en aan een gezonde leefstijl werken? Dat ga je ervaren tijdens de WINTER FIT-CHALLENGE. Tijdens dit programma word je, bij FIT in LIFE, in een korte periode (8 weken) begeleid door een persoonlijke sport- en voedingscoach. Je krijgt een trainingsplan, voedingsplan en coaching voor de juiste start geheel op maat. Deze actie loopt tot het einde van februari, dus wees er snel bij. 

Welk resultaat kun je verwachten?

Met motivatie om meer te gaan bewegen en het voedingsplan op maat, zal je zeker enkele kilo’s kwijtraken. Het uithoudingsvermogen wordt gestimuleerd en verbetert, je krijgt stevigere spieren.

De combinatie van voeding en bewegen zorgt voor meer energie en een vitaler en gezonder gevoel. De WINTER FIT-CHALLENGE is een mooie start op weg naar een permanente gezondere leefstijl. Meer weten: contact

Hoe werkt het? 

  • Vaste sportcoach
  • Trainingsplan op maat
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Analyse, adviezen voeding en workshop
  • Wekelijkse weeg- en coachmomenten
  • Inclusief goodiebag
  • Directe start mogelijk
  • Cursusprijs € 310,-

Aanmelden kan t/m 27 februari ‘21. Maak een afspraak voor een intakegesprek:

www.fitinlife.nl