Dutch Food Week Adviezen “Eten Fit leven”

Dutch Food Week 10 t/m 17 oktober Inloopmiddag “Eten Fit Leven” (op afspraak! Coronaproof)

FIT in LIFE geeft in deze week op de donderdag en vrijdagmiddag 15 en 16 oktober adviezen over voeding en vitaliteit. Inloopmiddag “Eten Fit Leven” is vanaf 14.00 uur. Belangrijker dan ooit is de informatie over dat wat je eet! Wat is de samenstelling en de voedzaamheid van een gezonde maaltijd? Preventief investeren in een fit leven voor jouw gezondheid en leefstijl, hoe pak je dat aan? Stofwisseling, immuunsysteem en vitaliteit?!

Lekker eten en een gezonde maaltijd samenstellen is proeven van smaken en weten welke combinaties je kunt maken. Later in het jaar, wanneer mogelijk, zal er een Workshop “Eten Fit Leven” zijn en een proeverij van verschillende hapjes om inspiratie op te doen en is het goed om te weten welke voedingsstoffen erin zitten.

Meld je snel aan via het contactformulier op de website, ook kun je hier alvast je vragen stellen, ontvang dan een bevestigingsmail.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief daarin komen de nieuwe Arrangementen te staan. Bijvoorbeeld speciaal voor hart en vaatziekten met aandacht voor preventie door veranderingen in de leefstijl. Overgewicht en leefstijladvies waarin aandacht voor bewustwording voeding, beweging en motivatie. Personal Training&Coaching op maat na intakegesprek.