Sport&Lifestyle Coaching

Als ondernemer, directeur, manager, bestuurder of arts is preventief werken aan je gezondheid uiterst belangrijk. Je bent verantwoordelijk voor zowel jezelf als je collega.

Voor ieder individu geldt dat de behoefte aan voeding anders is, een andere leefstijl heeft en  voedingspatroon. De een kiest voor het gemak, snelheid, veel en lekker, de ander kiest voor fit, gezond of hangt daar tussenin. Al word gezonde en duurzame voeding gestimuleerd, de verleiding om juist ongezond te eten is groot. Om naar een sportschool te gaan is soms te veel en te druk dus stel je dat ook uit of je gaat nooit.

Vaststaat dat overgewicht ongezond is en ziekten kunnen ontstaan, allerlei andere factoren spelen ook een rol zoals werkdruk en de lat te hoog leggen. Preventief de leefstijl aanpassen om je fit te voelen zonder ongemakken is voor de een makkelijk en voor de ander vreselijk moeilijk. Variatie in voeding en kunnen genieten van de smaak en de hoeveelheid pas je aan of niet. Tijd maken voor een training, ontspanning en de eigen ontwikkeling kan altijd beter. Gezellig tafelen verbind en met een wijntje of wat is altijd heerlijk.

Tuurlijk …. Maar ongezond ouder worden, het dichtslibben van aderen, te veel gewicht op de botten, niet goed meer kunnen lopen, geen sportiviteit en activiteiten meer kunnen ondernemen is zeker niet fijn! Snel buiten adem raken, al op jonge leeftijd problemen hebben met het uithoudingsvermogen, allerlei klachten en blessures, veel stress gerelateerd, niet meer kunnen focussen en niet weten wat een gezonde leefstijl is. Zowel fysiek als mentaal uitgeblust zijn. Te veel ziekmeldingen bovendien zowel voor de werkgever als werknemer super lastig.

Belangrijk om een coachtraject in te plannen om vol energie aan werkzaamheden te kunnen beginnen en te blijven presteren. Maak een afspraak bij het FIT in LIFE Center om te bekijken wat je kunt verbeteren in je leefstijl en eetpatroon, om je weer fit te voelen, een goede passende training aan te gaan en de ontspanning te vinden. Persoonlijke Coaching geheel op maat in een privé-setting.