Healthy Retreat Noordwijk aan Zee, 31 mei 2019!

Een heerlijke dag relaxen aan Zee waarin inspanning en ontspanning centraal staat. Lichaamsbeweging, Ontspanning en Gezond Eten! Je kunt genieten van een mix aan activiteiten en veel gezelligheid. Raak geïnspireerd door de vergezichten, de duinen – het strand en de zee en kom tot rust. Een compleet verzorgde dag, een echte traktatie voor jezelf. Als extra cadeau ontvang je bij aanmelding een Lounge Yoga Plaid!

Ervaar een goede work-out voor zowel lichaam als geest. Zo helpt het niet alleen bij het verminderen van stress, maar ook om gezond en fit bezig te zijn. We starten de dag met een FIT walk door bos, duinen en over strand. Een goede Warming up en Cooling down ontbreken niet. De FIT walk bevordert de zuurstofopname en is een effectieve en prettige trainingsmethode.

Bij een Strandclub staat er een heerlijke gezonde voedzame lunch op ons te wachten en we nemen een fijne lange lunchpauze. Dat is volop genieten van de omgeving, relaxen op het terras en met de voeten in het zand.

Vervolgens starten we met een Power yoga les aan Zee en sluiten af met Yoga Nidra voor de totale ontspanning. Met Power yoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en worden ondersteund met ademhalingstechnieken. Yoga Nidra brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. Resetten en je weer fit voelen is na deze sessie van toepassing. We genieten nog even van de mooie dag met een verse muntthee.

Healthy Retreat Noordwijk aan Zee
Vrijdag 31 mei 2019
Start 9.30uur
Tarief € 125,-
Inbegrepen: Compleet verzorgde dag, Begeleiding Sport&Health Coach, FIT Walk, Power Yoga, Yoga Nidra, Lounge Yoga Plaid, Flesje water, Sportreep, Lunch, Verse Muntthee

Aanmelden: via het contactformulier op de website of email

*Na aanmelding en betaling van de factuur ontvang je alle details via de email
*Optie keuze, de reservering wordt bevestigd
*Extra drankjes, bestellingen en parkeerkosten zijn voor eigen rekening
*Aanmeldingen Healthy Retreat Bedrijven/groepen vanaf 15 personen is op een andere dag, geheel op maat, te reserveren.